Evo nastavka potresnog videa: Hrvatski život ipak vrijedi, bez obzira na sve teškoće!

Screenshot: Youtube

SPOT "Nedovršena priča" koji prikazuje surovu stvarnost hrvatskog čovjeka a objavljen je prije otprilike mjesec dana, dobio je i svoj nastavak, srećom sretniji.

Podsjetimo, u prvom spotu muškarac ostavlja poruku supruzi s kojom ima dvoje djece da ne može više, ona plače, ali pred djecom mora biti jaka. On odlazi do litice i stoji na rubu, baš kao i mnogi danas. U nastavku ipak sretni završetak: zahvaljujući osmijehu jedne djevojčice muškarac se vraća kući i odlučuje živjeti sa svojom obitelji bez obzira na sve teškoće.

"U ovo predblagdansko vrijeme Slunjani su novi video uradak posvetili svima koji rade a ne dobivaju na vrijeme svoju plaću, svima nezaposlenima, svima koji su ostali bez svog posla, nezaposlenima... svima onima kojima je danas teško.", poručuje u poruci za Index scenarist Marijan Katić koji dodaje kako vrijedi živjeti "čak i kad nas raznorazne okolnosti dovedu do samog ruba i sruše u blato beznađa, čak i kad pomislimo da više nema izlaza i kad nam očaj zamagli toliko vid da stvori privid kako se luč nade ugasila."

"Život itekako vrijedi živjeti zbog onih koji nas vole, zbog svih onih koji nam poklanjaju svoje osmjehe i bez obzira na sve teškoće, nemamo pravo skidati osmjehe sa tuđih lica a ponajmanje sa lica naše djece.", poručuju autori spota.

Prvi spot

Nastavak

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara