Stipe Petrina u akciji: Postavio plakate "Isto sranje - drugo pakovanje" s grbovima velikih stranaka

Stipe Petrina u akciji: Postavio plakate "Isto sranje - drugo pakovanje" s grbovima velikih stranaka

Foto: Facebook

PRIMOŠTENSKI načelnik Stipe Petrina opet napada! Po cijeloj šibenskoj županiji dao je polijepiti provokativne plakate s parolom "Isto sranje-drugo pakovanje", na kojima se nalaze grbovi velikih stranaka, od HDZ-a i SDP-a, do HSS-a i HNS-a.  Na plakatu je i pitanje "u čemu je razlika?".

"Sva autorska rješenja, pa tako i za ovaj plakat, isključivo su moja. Ne očekujem da će zbog toga više ljudi glasati za mene, jer su biračima važniji konkretni rezultati od praznog blejanja", kaže Petrina za Index.Još je rječitiji na pitanje strahuje li da će Državno izborno povjerenstvo (DIP) zabraniti plakat na kojem koristi riječ "sranje".

"Ne obraćam pažnju na njih. Ponijeli su se kao zadnje prostitutke u vezi mog mandata u županijskoj skupštini", kaže Petrina i dodaje da mu šef DIP-a Branko Hrvatin, ujedno i predsjednik Vrhovnog suda "nema što govoriti i tumačiti".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Neka se Hrvatin pokrije ušima", kaže primoštenski načelnik.

Iako predizborna kampanja još nije službeno započela, kontroverzni plakati su se pojavili na mnogo mjesta u izbornoj jedinici Stipe Petrine, pa sigurno treba očekivati reakciju.

Petrina je svojevremeno u službenom dopisu Ministarstvu uprave, resornog ministra Davorina Mlakara poslao u piz... materinu.

Državnom tajniku Mlakarovog ministarstva, pak, službeno je i pismeno poručio da je "smrdljiva, glupa, idiotska, nesposobna i nekompetentna kretenčina".

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara