Stjepan Tuđman ponovo se nije pojavio na sudu zbog dokazivanja očinstva

STJEPAN TUĐMAN po dvanaesti se put nije pojavio na ročištu u sudskom postupku koji je protiv njega pokrenula zagrebačka modna dizajnerica Antonija Vlatković, jer on ne želi priznati njihovog sina.

"Jedini muški nasljednik obitelji Tuđman je moj sin. Zaboljelo me što me optužuju da sve ovo radim iz interesa jer to jednostavno nije istina. Znala sam da Franjo želi unuka, ali sam tada šutjela" - kazala je Antonija Vlatković, prenosi Novi list, dok je davala iskaz na sudu dodajući kako joj je bitno da Stjepan prizna dijete, "jer je to stvar morala i časti, a ne novaca".

Iduće ročište zakazano je za travanj kada bi iskaz trebao dati i kum dječaka, inače, poslovni partner Stjepana Tuđmana.

Podsjetimo, Franjo Anton rođen je 1998. godine, a prema tvrdnjama djetetove majke, modne dizajnerice Antonije Vlatković, rođenjem djeteta nije prekinuta njezina veza sa Stjepanom Tuđmanom. Zajedno su odabrali djetetu ime, a krsnog kuma izabrao je Stjepan Tuđman.

Vlatković je u rujnu 2000 godine digla tužbu protiv Tuđmana, kojom želi dokazati da je on otac njezinog djeteta. Tuđman je tada u medijima zanijekao vezu s Antonijom, te kazao kako će odmah zatražiti DNK analizu, no do danas ju uspješno izbjegava.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara