Stranka Pametno demantira da je odbila suradnju s HSLS-om

Stranka Pametno demantira da je odbila suradnju s HSLS-om
Foto: Facebook

STRANKA Pametno demantirala je danas navode medija o "propadanju liberalnog bloka" jer ne želi surađivati s HSLS-om te je poručila kako je otvorena za suradnju s političkim opcijama s kojima dijeli iste vrijednosti i koje su za zaokret Hrvatske.

Stranka u priopćenju opovrgava napise da je propala ideja o okupljanju liberalnog bloka, u kojem bi uz Pametno bili HSLS i Start Dalije Orešković jer je HSLS još uvijek partner HDZ-u.

Pametno želi suradnju sa strankama s kojima dijeli iste vrijednosti

Pametno naglašava kako se snažno zalaže za promjene i želi suradnju sa strankama i političkim opcijama s kojima dijeli iste vrijednosti i čije političko djelovanje nije opterećeno aferama, niti je isključivo deklarativne prirode. 

Najavili su da rade na okupljanju pojedinaca i političkih stranaka, traže partnere te pozivaju na suradnju za "potpuni zaokret Hrvatske".

"Pametno je spremno za stvaranje snažne, progresivne političke opcije koja bi pružila protutežu dosadašnjim krivim politikama i Hrvatskoj omogućila stvaranje uvjeta za realne, prijeko potrebne promjene", istaknula je predsjednica stranke Marijana Puljak.

Marijana Puljak poručila da razgovaraju sa Startom i gradonačelnikom Bjelovara

Kao opciju izdvojila je suradnju sa Startom, ali i borbu za transparentnost aktualnog gradonačelnika Bjelovara i čelnika HSLS-a Darija Hrebaka. Naglasila je kako su razgovori s obje stranke još uvijek u tijeku.

"Na parlamentarne izbore izlazimo s ciljem stvaranja transparentne, napredne i demokratske Hrvatske. Rezultati koje smo do sada u svom političkom djelovanju postigli i odgovornost prema biračima nalažu nam odabir partnera koji prepoznaju i njeguju iste vrijednosti", poručila je Puljak.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara