Državni tajnik koji je pred ministricom na pressici dao ostavku i službeno razriješen

Državni tajnik koji je pred ministricom na pressici dao ostavku i službeno razriješen

Screenshot: HRT/Index

VLADA RH je danas, na zatvorenome dijelu sjednice, utvrdila stajališta za sastanke Vijeća ministara, supredsjedateljicom Zajedničkoga povjerenstva za gospodarsku suradnju između vlada Hrvatske i Ukrajine imenovala je Martinu Dalić, te je razriješila državnog tajnika u Ministarstvu za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku Marina Strmotu.

Na zatvorenom dijelu sjednice utvrđena su stajališta za sastanke Vijeća ministara i to Vijeća za vanjske poslove koje će se održati 26. veljače, Vijeće za opće poslove i Vijeća za opće poslove – članak 50 koje se održava 27. veljače, priopćeno je iz vlade.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Odlučeno je o donošenju Godišnjeg programa strateških robnih zaliha za tekuću godinu, vlada je informirana i o stanju iskorištenosti sredstava ESI fondova u RH, a usvojen je i pregled zakonskih prijedloga iz Plana zakonodavnih aktivnosti za 2018.

Supredsjedateljicom Zajedničkoga povjerenstva za gospodarsku suradnju između Vlade RH i Vlade Ukrajine imenovana je Martina Dalić dok je, na osobni zahtjev, razriješen državni tajnik u Ministarstvu za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku Marin Strmota.

Temeljem Rješenja Vlade RH o raspuštanju Općinskoga vijeća Općine Muć, vlada je imenovala Ines Grubišić povjerenicom vlade za obavljanje poslova iz nadležnosti Općinskoga vijeća te općine.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara