STUDENTI PRAVA IZ ZAGREBA POSJETILI HRVATSKU MISIJU PRI UN-U

Studenti Pravnog fakulteta iz Zagreba, koji se u Sjedinjenim Državama pripremaju za natjecanje pravnika u Beču, posjetili su u srijedu Hrvatsku stalnu misiju pri Ujedinjenim narodima u New Yorku.

Studentice Pravnog fakulteta Ivana Koštaric i Esther Vidoševic u pratnji profesora Hrvoja Sikirica i Siniše Petrovića te asistenata Nine Tepeš i Hrvoja Markovinovića pozvani su na pripreme za natjecanje za Willec C. Vis International Commercial Arbitration MOOT, natjecanje pravnika u trgovačkim arbitražama, koje se svake godine održava u Beču u organizaciji UNCITRAL-a i Pace University School of Law.

Poziv zagrebačkim studentima na pripreme uputio je Stentson School of Law iz Tampe na osnovi odličnih rezultata Pravnog fakulteta iz Zagreba u nekoliko posljednih godina natjecanja. Zagrebački Pravni fakultet je 2002. osvojio na natjecanju u Beču 3. mjesto od 106 ekipa iz cijelog svijeta.

U ime Misije, otpravnik poslova veleposlanik Zoran Bošnjak pozdravio je zagrebačke studente i zaželio im uspjeh na natjecanju u Beču.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara