Sud u Velikoj Britaniji izbacio na ulicu 98-godišnjakinju koja je maltretirala susjede

Tekst: I.Kri.
Foto: Ilustracija

SUD U Southamptonu je 98-godišnjoj Mary Plaisted odredio da se za 28 dana mora iseliti iz svoga doma u kojem je živjela 28 godina, zato što je godinama maltretirala svoje susjede.

Ovu staricu su britanski mediji nazvali "susjedom iz pakla", a sudu ju je prijavilo Gradsko vijeće Southamptona. Umirovljenica je često napadala gradske vijećnike i maltretirala susjede lupajući im po prozorima. Optužena je i za često korištenje "alarma za paniku" koji se u posljednjem mjesecu oglasio čak 563 puta, a u posljednja dva mjeseca je 264 puta nazvala policiju, piše SkyNews.

Čak je i njezin sin bio za izbacivanje

Glasnogovornik Gradskog vijeća Nick Cross rekao je kako je njima jako žao što su morali oduzeti dom starici, no i da im nije preostalo ništa drugo. Potvrdio je kako će sa Mary razgovarati o nekim opcijama koje se nude nakon ove presude.

Susjedi su sretni zbog izbacivanja starice iz stana jer tvrde da im je ona život učinila jako lošim. O tome koliko je starica bila smetnja u životu njezinih susjeda dovoljno govori i činjenica da je njezin sin bio za ovakvu presudu britanskih sudaca.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara