Suđenje pedofilskom lancu u Francuskoj

Jedan od optuženih za organiziranje velikog pedofilskog lanca u Francuskoj u petak je odbacio optužbe da je silovao djecu i prisiljavao ih na prostituciju.

Didier R. jedan je od 66 optuženika, a smatra se da je jedan od organizatora lanca pedofila koji su, prema optužbi, silovali i zlostavljali desetke djece te ih prisiljavali na prostituciju u gradu Angers na zapadu Francuske.

"Nemam ništa s ovim slučajem. Opovrgavam sve od početka do kraja", kazao je Didier R. koji smatra da je riječ o zavjeri protiv njega. On je, inače, već bio osuđivan za seksualne napade.

Jedna od žrtava ranije je na suđenju koje je počelo u ožujku posvjedočila da je Didier "zločest čovjek koji ju je ozlijedio".

Optuženi smatra da je riječ o lažnim svjedočenjima na koja su djecu nagovorili njihovi odvjetnici, no priznao je da je troje djece iz njegova susjedstva u nekoliko navrata spavalo u njegovom domu i da su se ljubakali.

Tužiteljstvo tvrdi da je 45 djece u dobi od šest mjeseci do 14 godina, od 1999. do 2002., zlostavljano i prisiljavano na prostituciju od strane svojih roditelja ili znanaca.

(Hina) xso yso

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara