Suđenje Tomaševiću: Vještak komentirao ženine ozljede, spominjala se ljubavnica

Suđenje Tomaševiću: Vještak komentirao ženine ozljede, spominjala se ljubavnica
Foto: Ivica Galovic/PIXSELL

NAKON što je na suđenju požeškom županu i bivšem HDZ-ovcu Alojzu Tomaševiću u srijedu ispitano petero svjedoka, danas su svjedočili medicinski vještak i Silvio Tomašević, sin Mare i Alojza Tomaševića. Medicinski vještak je potvrdio: ozljede Mare Tomašević mogle su uslijediti zbog mogućeg udaranja po glavi, gušenja za vrat i guranja na radijator, piše RTL.

"Ja u cijelosti ostajem kod pisanog medicinskog nalaza i mišljenja danog 30. 10. 2017. pa sam u skladu s tim i naveo dijagnozu nagnječenja desne nadlaktice", kazao je dr. Damir Matković.

Uz mnogo strke u sudnici je obrana župana Alojza Tomaševića to pokušavala osporiti.

"Ovdje čak i da je bilo nekih radnji koje se opisuju, a čuli ste koje su to, ne bi se radilo o kaznenom djelu već o prekršaju. Čak i da je bilo nešto", rekao je Željko Damjanac, odvjetnik Alojza Tomaševića.

Spominjala se i ljubavnica

Pred sudom su dodali da je Alojza Tomaševića SMS porukama vrijeđala i uznemiravala njegova supruga. Ona to ne poriče, ali govori da je to samo odgovor na SMS poruke njegove ljubavnice.

"On mene ucjenjuje s mojim porukama, a poruke koje je meni slala dotična? Meni je mobitel uništen! On je mene vrijeđao. Zato sam ja njega", kazala je Mara Tomašević te pred sudom dodala kako posjeduje i fotografije s modricama.

"Raspravni postupak još uvijek traje. Dokazi se mogu predlagati do kraja, dok sudac ne zaključi raspravu. Prema tome ništa nije propušteno", rekao je Jovan Vukmanović, zamjenik Općinskog državnog odvjetnika Požega.

"To što je danas oštećenica rekla, da ona posjeduje fotografije nekakvih ozljeda, pretpostavljam, to je sad upitno. Iz kojeg razdoblja potiču te ozljede i na koji način su zadobivene?" pitao je odvjetnik Alojza Tomaševića.

Trebaju biti ispitana još dva svjedoka.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara