Šuker: Neće Tonino Picula određivati kako će se razvijati Sisak i Banovina!

"NEĆE Tonino Picula, gradonačelnik Velike Gorice iz SDP-a, određivati kako će se razvijati Sisak i Banovina!", tim je riječima ministar financija Ivan Šuker na današnjoj izbornoj skupštini GO HDZ-a Siska najavio autocestu od Siska prema Velikoj Gorici. Naime, kako kaže, autocesta Zagreb - Sisak stala je zbog opstrukcije gradskih vlasti.  

"Sljedeći gradonačelnik doći će iz redova HDZ-a, pa će se onda nastaviti izgradnja autoceste Zagreb-Sisak preko Velike Gorice", rekao je Šuker dodajući kako je već pošao nalog za izgradnju autoceste od Siska do Velike Gorice. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjetimo, autocesta Zagreb-Sisak dugo vremena najavljivana je kao jedan od bitnih predizbornih aduta HDZ-a u šestoj izbornoj jedinici.

No, umjesto toga dobili su cestu od dva kilometra koja počinje u polju i završava u polju. Posebno je zanimljivo kako cesta ima izgrađenu petlju i dvije pristupne ceste koje vode prema Velikoj Gorici. No, nitko se njome ne vozi iako ima impresivnu rasvjetu koja je u punoj funkciji, kao i semafore, budući da nitko baš i nema nekog interesa voziti se iz jednog polja u drugi.

I.Ć.
Foto: Index

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara