Supruga ubojice iz Karlovca: Godinama me psihički zlostavlja, da sam barem znala što će napraviti...

Supruga ubojice iz Karlovca: Godinama me psihički zlostavlja, da sam barem znala što će napraviti...

Foto: FAH

NA prepunom kupalištu u selu Zadobarje pokraj Karlovca u petak se dogodilo stravično ubojstvo. Pred brojnim mještanima, Mijo Fanjak (62) iz improvizirane kubure pucao je u prsa Tomislavu Renduliću (21) iz obližnje Tomašnice i na mjestu ga usmrtio. U oružju su bile kugle kojima se puca na divlje svinje.

"Da sam barem znala kamo ide, ja bih ga nekako spriječila da napravi zlo, ne znam kako. Što ću sada, ja i moj mali nismo krivi za to, Mijo neka odgovara ", za KAportal kaže Karolina Fanjak, ubojičina supruga.

Nema ni ona baš puno dobrih riječi za čovjeka s kojim je u braku posljednjih 20 godina, kaže da je pijanac i da godinama psihički zlostavlja nju i sina koji je upravo postao punoljetan. Sjeća se da joj je Mijo u četvrtak na večer pričao o Tomislavu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Rekao je da ga provocira, da ga izaziva i da će ga baciti u Dobru. To ga je smetalo. Čula sam da je taj mali bio prgav i prema drugima. Ne znam što se među njima dogodilo, znaju se otprije s kupališta", kaže Karolina, pa opet dodaje kako njezin muž svejedno to nikako nije smio napaviti.

U petak ujutro Mijo je otišao u grad. Karolina ne zna kamo, ali zna da je tamo pio.

"Čula sam pucanj, ali nisam mislila da je nešto strašno, jer ljudi tu često bacaju petarde. Onda mi je došao jedan mali i rekao što je napravljeno. Čula sam i da su ga tukli i da je u bolnici u Zagrebu, ali ne znam točno što se dogodilo", kaže Karolina Fanjak.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara