Supružnike iz Dubrave hvatali s motornom pilom, jedan napadač teško ozlijeđen

Foto: Ilustracija

U SUBOTU, 12. ožujka oko 19,40 sati, 39-godišnjak i 41-godišnjak dovezli su se osobnim automobilom "Fiat uno" švedskih nacionalnih oznaka u Dubravu, Mudifaji, te se zaustavili ispred kuće iz koje su potom izašli 52-godišnjak i njegova 55-godišnja supruga, gdje je između njih došlo do verbalnog sukoba, priopćili su iz PU zagrebačke.

Bježali ulicom pred naletom motorne pile

U jednom je trenutku 41-godišnjak iz automobila izvadio motornu pilu "Hurricane ms", upalio je i počeo mahati prema navedenima koji su u strahu za vlastiti život počeli bježati ulicom, a 41-godišnjak počeo trčati za njima. 39-godišnjak je automobilom krenuo za njima u namjeri da 52-godišnjaka i njegovu suprugu udari u čemu nije uspio pa je zaustavio automobil na ulici, gdje su on i 41-godišnjak fizički napali 55-godišnjakinju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U tom je trenutku 56-godišnji susjed oštećenih izašao iz svoje kuće kako bi im pomogao, te krenuo prema 41-godišnjaku koji je na njega krenuo motornom pilom, a 39-godišnjak se vratio u automobil i automobilom krenuo prema 56-godišnjaku i udario ga stražnjim dijelom automobila zbog čega je 56-godišnjak pao na tlo.

Jedan od napadača završio sa teškim ozljedama

Tijekom fizičkog sukoba 52-godišnjaka s jedne strane i 39-godišnjaka i 41-godišnjaka s druge strane, 52-godišnjak je u jednom trenutku alatkom za kopanje, tzv. štihačom zamahnuo i udario 41-godišnjaka te je on pao na tlo, a 39-godišnjak u namjeri da se udalji s mjesta događaja, sjeo u automobil i udario 41-godišnjaka koji je ležao na ulici zbog ranije zadobivenog udarca. 41-godišnjak je teško ozlijeđen i liječnička mu je pomoć pružena u KB Dubrava, dok su ostali sudionici događaja lakše ozlijeđeni.

Policijski službenici Policijske postaje Dubrava proveli su kriminalističko istraživanje nad 39-godišnjakom i 41-godišnjakom zbog osnovane sumnje da su počinili teško kazneno djelo protiv opće sigurnosti u vezi sa dovođenjem u opasnost života i imovine općeopasnom radnjom ili sredstvom, te je 39-godišnjak odveden u Istražni centar Županijskog suda u Zagrebu dok je 41-godišnjak zadržan na liječenju. Policijski službenici dovršili su kriminalističko istraživanje i nad 52-godišnjakom zbog osnovane sumnje da je počinio kazneno djelo nanošenja teške tjelesne ozljede na štetu 41-godišnjaka, te je također odveden u Istražni centar Županijskog suda u Zagrebu.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara