Sutra je važan dan za Agrokor, Ramljak i Dalićka stižu u sabor odgovarati na nezgodna pitanja

Sutra je važan dan za Agrokor, Ramljak i Dalićka stižu u sabor odgovarati na nezgodna pitanja

Foto:

ZASTUPNICI će u četvrtak na plenarnoj sjednicu raspravljati o prijedlogu Nacionalnog programa zaštite potrošača od 2017. do 2020., dok će na tematskoj sjednici saborskog Odbora za gospodarstvo potpredsjednica vlade i ministrica gospodarstva Martina Dalić i izvanredni povjerenik vlade Ante Ramljak podnijeti izvješće o poslovanju Agrokora.

Na sjednici saborskog Odbora za gospodarstvo Ramljak i Dalić izvijestit će kako teče proces nagodbe u Agrokoru, kao i o cjelokupnom procesu restrukturiranja koncerna te odgovarati na pitanja - od toga u kojoj je fazi nagodba, ali i na ona vezana konzultantske ugovore, odnosno za velika novčana primanja savjetnika.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sjednica saborskog Odbora za gospodarstvo bit će otvorena i za zastupnike koji nisu članovi Odbora koji će također moći postavljati pitanja ministrici Dalić i izvanrednom povjereniku Ramljaku.

U sabornici zastupnici će raspravljati o Nacionalnom programu zaštite potrošača kojem je cilj osiguravanje visokog standarda zaštite potrošača osiguravanjem slobode odabira proizvoda i usluga, prava na sigurne proizvode i usluge, prava na točne i istinite informacije o sadržaju i kvaliteti proizvoda, prava na transparentne ugovorne odredbe, na zaštitu od nepoštene poslovne prakse kao i mogućnost učinkovitog rješavanja pritužbi i sporova.

Na dnevnom redu sjednice Hrvatskog sabora su i tri financijska zakona, konačni prijedlog zakona o alternativnim investicijskim fondovima, kao i prijedlog zakona o platnom prometu i prijedlog zakona o elektroničkom novcu.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara