PARLAMENTARNI IZBORI

Suverenisti planiraju svoj Klub zastupnika, bez Škore

Suverenisti planiraju svoj Klub zastupnika, bez Škore
Foto: Patrik Macek/PIXSELL

ŠKORIN Domovinski pokret i Hrvatski suverenisti u svibnju su dogovorili zajednički izlazak na izbore. No, čini se kako će u saboru imati dva Kluba zastupnika.

Tu informaciju je za Telegram potvrdio Hrvoje Zekanović, predsjednik Hrvatskih suverenista i nositelj liste Domovinskog pokreta u 9. izbornoj jedinici. Uz njega bi u radu Kluba suverenista trebali sudjelovati Ruža Tomašić te dogradonačelnik Vukovara Marijan Pavliček.

"Domovinski pokret je koalicija više stranaka, i to je logično. No mi imamo čvrsto partnerstvo s Domovinskim pokretom i Miroslavom Škorom, koje se nastavlja i dalje. Ovo je tek početak te suradnje. To je jako bitno naglasiti. A ovo kako ćemo mi tehnički funkcionirati, to su stvari koje ćemo se dogovoriti sa Škorom", rekao je Zekanović.

Zekanović je odgovorio kako smatraju da će tako povećati vidljivost čitavog Domovinskog pokreta.

"To je tehničko pitanje. Ja sam bio formirao Klub zastupnika s kolegama Glasnovićem i Hasanbegovićem kako bismo dobili neku vidljivost u saboru. Kad imaš više Klubova, imaš i veće mogućnosti rada u saboru. Moram još jednom naglasiti, mi u Domovinskom pokretu smo čvrsto zajedno i tu nema govora o bilo kakvom razlazu", kazao je Zekanović.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara