Svađa trojice braće iz Velike Gorice završila teškim ozljeđivanjem najmlađeg brata

TROJICA braće, od ranije poznata policiji po međusobnim sukobima i nasilništvu pijani su se potukli u dvorištu obiteljske kuće, a sve je završilo teškim ozljeđivanjem najmlađeg od njih.

To nije prvi put da je policija morala intervenirati i doći u zajedničku obiteljsku kuću u Velikoj Gorici jer su braća od ranije poznati po čestim međusobnim svađama i nasilništvu te krađama, a zabilježen je čak i jedan pokušaj ubojstva između dvojice braće.

Sve je počelo jučer oko 18,30 sati kad su mlađa braća Josip L. (37) i Tomo L. (36) pijani napali starijega brata Vinka L. (43), srušili ga i izudarali ga rukama i nogama.

Nakon što se napadnuti brat ustao, uzeo je metalnu šipku i udario najmlađeg brata Tomu po ruci i teško ga ozlijedio. Naime, u Klinici za traumatologiju kasnije je utvrđeno da mu je slomljen unutarnji zglob palca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Najstariji brat je lakše ozlijeđen, dok je srednji brat jedini prošao bez ozljeda. On je odmah uhićen i odveden na Prekršajni sud u Velikoj Gorici zbog prekršaja iz Zakona o zaštiti od nasilja u obitelji.

Dvojicu ozlijeđene braće čeka prekršajna i kriminalistička obrada nakon izlaska iz bolnice.

U policiji kažu da je najmlađi brat Tomo ranije evidentiran zbog nasilništva i pokušaja ubojstva brata Josipa. On je, pak, također poznat po nasilništu i krađama te teškom ozljeđivanju jednog od braće, dok Vinkov policijski dosje sadrži prijestupe kao što su krađe, nasilničko ponašanje i nošenje oružja.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara