Žestoki napad Sandre Švaljek: Glas za Anku Mrak je glas za Milana Bandića

Žestoki napad Sandre Švaljek: Glas za Anku Mrak je glas za Milana Bandića

Foto: FaH

U ZAVRŠNICI kampanje za lokalne izbore, koji će se održati u nedjelju, kandidati su skinuli rukavice. Tako je Sandra Švaljek platila objavu oglasa na društvenim mrežama kojim tvrdi kako je glas za Anku Mrak Taritaš zapravo glas za aktualnog gradonačelnika Milana Bandića.

Naime, u Zagrebu su upravo Milan Bandić, Sandra Švaljek i Anka Mrak Taritaš jedini koji imaju koliko-toliko realistične šanse za pobjedu. No, odluka o tome tko će voditi Zagreb sljedeće četiri godine neće pasti u sljedeću nedjelju, nego tek u drugom krugu izbora. Upravo na to računa Sandra Švaljek, kojoj zadnja anketa Nove TV daje veće šanse za pobjedu nad Bandićem u drugom krugu negoli Anki Mrak Taritaš, kandidatkinji HNS-a i SDP-a."Glas za Anku Mrak Taritaš je glas za Milana Bandića - i nova anketa Nove TV pokazuje da samo ja pobjeđujem Bandića u 2. krugu. Ne bacajte glas, izađite na izbore i već u 1. krugu glasajte za sigurnu pobjedu nad Bandićem", stoji tako u plaćenom oglasu Sandre Švaljek koji se ovih dana "vrti" po društvenim mrežama.

Uz oglas je objavljena i infografika utemeljena na anketi koja kaže da bi Sandra Švaljek u drugom krugu protiv Milana Bandića dobila 50,7 posto glasova, dok bi aktualni gradonačelnik dobio tek 39,9 posto glasova. S druge strane, ako u drugi krug uđu Milan Bandić i Anka Mrak Taritaš, po istoj bi anketi rezultati u drugom krugu bili puno izjednačeniji, pa se tako predviđa 44,8 posto za Bandića i 44,3 posto za Anku Mrak Taritaš.

Hoće li Sandri Švaljek uspjeti ovaj napad na glavnu konkurenticu, doznat ćemo već u nedjelju.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara