Svjedok uhićenja bio je u kafiću, pričao je s bratom ubojice

Svjedok uhićenja bio je u kafiću, pričao je s bratom ubojice
Foto: Milan Sabic/PIXSELL

POLICIJA je danas u 11 sati održala press-konferenciju na kojoj je otkrila detalje jučerašnjeg brutalnog smaknuća u Splitu. Ubijeni su Marino Paić, Marin Boban i Jurica Torlak. Paić i Boban preminuli su na licu mjesta, dok je Torlak preminuo navečer u bolnici. Paić i Torlak su stari poznanici policije. Za njihovo ubojstvo osumnjičen je Filip Zavadlav koji je inače pomorac. Zavadlav je navodno ubio trojicu muškaraca jer su mu maltretirali brata. U svom pohodu koristio je kalašnjikov.

Ubojica se policiji predao u jednom kafiću na splitskim Skalicama. Tamo mu je bio i brat.

Svjedok uhićenja je za Dalmatinski portal ispričao kako je bio u blizini Stane i da je on govorio da mu je brat "to napravio", pokazivao je na Filipa koji je sjedio za ostakljenim štekatom.

Nasmijali su se Stani, ali kad su shvatili da govori istinu, stvorila se policija.

"Uletili su i govorili: 'Gasi televizijuuu', a ja san onako kroz zafrkanciju kazao: 'Mogu li samo stišat ton', šta in nije dobro silo. Tija san gledat Liverpool, zato san i doša", prepričava.

Podsjetimo, zbog trostrukog ubojstva jučer poslijepodne u Splitu uhićene su dvije osobe. Jedna od njih je osumnjičeni Filip Zavadlav, a drugi bi, kako je rekla policija, mogao imati informacije vezane za slučaj.

Želite li momentalno primiti obavijest o svakom objavljenom članku vezanom uz ubojstva u Splitu instalirajte Index.me aplikaciju i pretplatite se besplatno na tag: split ubojstvo

Index.me aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku, dok iPhone aplikaciju možete preuzeti ovdje.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara