Tepeš se izmotavao na pitanja o suradnji sa SDSS-om: Mi smo dali HDZ-u da pregovara

Tepeš se izmotavao na pitanja o suradnji sa SDSS-om: Mi smo dali HDZ-u da pregovara

Foto: Hina

POTPREDSJEDNIK Sabora i član Domoljubne koalicije iz HSP-a Ante Starčević Ivan Tepeš pred novinarima se izmotavao oko suradnje sa SDSS-om.

"HDZ je preuzeo na sebe posao prikupljanja potpisa, oni uvjeravaju da imaju dovoljno potpisa. Rekli su da će biti skoro, ja se nadam što prije. Vjerujem koalicijskim partnerima da znaju što rade, bez tog povjerenja ne bi surađivali. Ne mogu komentirati nešto o čemu nemam punu informaciju", rekao je Tepeš.

"Njima smo dali povjerenje da oni pregovaraju sa onima s kojima se može skupiti većina. Nama je bitno da se stvari poslože, da Hrvatska ima jednu stabilnu većinu u Saboru. Ne samo radi nas nego radi građana", neodređeno je govorio Tepeš.

Na upit novinara kakav je njegov stav o suradnji sa SDSS-om, Tepeš se izmotavao i bježao od odgovora.

"To je rekao gospodin Ćorić, ja ne odgovaran na hipotetska pitanja. To što je on rekao, rekao je. Vidite da se sve mijenja na razini sata, to je stranački stav što je rekao Ćorić. Ja se nadam da će se sve završiti. Ćorić vam je jučer rekao stranački stav o SDSS-u, ja na hipotetska pitanja ne odgovaram", rekao je Tepeš.

Podsjetimo, Pero Ćorić jučer je rekao kako nema šanse da HSP AS surađuje sa SDSS-ovcima koje je nazvao zločincima koji su palili kuće. Tepeš je, pak, rekao da je Ćorić iznosio stranačko mišljenje, ali sam nije želio negirati moguću suradnju već je tražio riječi kako da se makne od neugodne teme.
 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara