Tjedna top lista: Škoro ispao s liste pozitivaca, koji vam je Đakić gori?

Tjedna top lista: Škoro ispao s liste pozitivaca, koji vam je Đakić gori?
Foto: Index/Pixsell/Patrik Macek/Robert Anic/Marin Tironi/Igor Kralj/Davor Puklavec/Nel Pavletić/Facebook

PREDSJEDNICA Republike Kolinda Grabar-Kitarović i prošlog je tjedna, drugi tjedan zaredom, bila na prvom mjestu Indexove top liste negativaca. Ovu poziciju drži puno čvršće nego onu na Pantovčaku, ako možemo vjerovati agencijama za ispitivanje raspoloženja birača. Na drugome je mjestu naše liste bio katolički ultra konzervativac Vice Vincent John Batarelo, no i on je dobio daleko manje vaših glasova od predsjednice.

Đikić čvrsto drži prvo mjesto među pozitivcima

Ni na listi pozitivaca prošlog tjedna nije bilo velikih promjena. I dalje je prvi bio naš vrhunski znanstvenik Ivica Đikić, a slijedila ga je pedijatrica iz Metkovića Ksenija Kaleb. Liječnica koja je jedina postavila ispravnu dijagnozu umirućem Gabrijelu Bebiću pa zbog toga umalo nastradala prestigla je svoju riječku kolegicu Jelenu Roganović, koja je liječila malenu Milu Rončević.

S liste pozitivaca ispali Škoro i Ivan Mrvoš, na listu ušli Ribafish i Nikola Bradić 

Najmanje vaših glasova na top listi pozitivaca prošlog tjedna dobio je Miroslav Škoro. Pjevač lakih nota i predsjednički kandidat tvrde desnice nije imao previše sreće s vašim glasovima. Ispao je i s liste pozitivaca, kao i s liste negativaca prije toga. Listu pozitivaca napustio je i inovator Ivan Mrvoš. Na top listu pozitivaca dodali smo nove kandidate - Domagoja Jakopovića Ribafisha zbog njegovog projekta RokOtok te Nikolu Bradića, anesteziologa i dobitnika medicinskog Oscara.

S liste negativaca ispali Šeks i Saucha, na listu ušli Tomislav Karamarko i Ivan Đakić

Najmanje vaših glasova na top listi negativaca prošlog su tjedna dobili Vladimir Šeks i Tomislav Saucha. Umjesto njih nudimo vam Tomislava Karamarka koji je proteklog tjedna najavio povratak u političku arenu i kandidiranje na HDZ-ovim unutarstranačkim izborima. Na listu je upao i Ivan Đakić, čiji se otac Josip i sam jako dobro drži na listi negativaca pa će biti zanimljivo vidjeti tko će od njih dobiti više vaših glasova.

Svi trebaju vaše glasove, šaljite nam i prijedloge za nove pozitivce i negativce

U anketu smo dodali mogućnost i da glasate protiv nekoga na obje liste pa sada svi opet trebaju vaše glasove.

Oni koji budu na dnu liste ispast će s nje, a mi ćemo vam svakog tjedna, prema vašim prijedlozima, ponuditi nove pozitivce i negativce.

Svoje prijedloge za pozitivce i negativce možete nam slati na desk@index.hr.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara