Tko je bio policajac koji je u Srbiji raznio ljubavnicu i sebe u autu

Tko je bio policajac koji je u Srbiji raznio ljubavnicu i sebe u autu
Foto: Facebook

POLICAJAC Pavle R. i njegova ljubavnica Marina P. poginuli su jučer ujutro u eksploziji ručne bombe između Batajnice i Nove Pazove u Vojvodini. Pretpostavlja se da je Pavle aktivirao bombu u automobilu.

Vozilo s njihovim beživotnim tijelima pronašla je policijska patrola. Pavle je sjedio na vozačkom mjestu, a Marina na suvozačkom.

Ubio je nju i sebe zbog ljubomore?

Sumnja se da je do ove tragedije došlo zbog ljubavnih problema. Marina je bila u vezi s oženjenim Pavlom i navodno se htjela vratiti svom bivšem dečku. Radila je kao odgajateljica u vrtiću u Novoj Pazovi. Pavle je imao 31 godinu, a Marina 28.

"Ispituje se tko je od njih dvoje aktivirao eksplozivnu napravu i na taj način počinio ubojstvo i samoubojstvo. Pavle R. je prošao specijalne obuke, među kojima i obuku za prevenciju i sprečavanje samoubojstava", rekao je za Blic izvor upoznat sa slučajem.

"Sjajan momak, vrhunski sportaš..."

"Pavle je kod nas u Novom Sadu radio od ljetos i svakog dana je putovao na posao iz Stare Pazove. Jučer se nije pojavio i to bez ikakve najave, što uopće nije ličilo na njega jer je bio izuzetno savjestan. Odmah smo posumnjali da nešto nije u redu i tada smo čuli strašnu vijest. Ne možemo vjerovati da ga više nema. Bio je sjajan momak, vrhunski sportaš, veoma dobar i požrtvovan kolega kakvog čovjek može poželjeti. Nijednog trenutka nismo mogli naslutiti da nešto kod njega privatno ne štima jer je uvijek bio raspoložen, ali u isto vrijeme i povučen i nije mnogo pričao o svom životu. Znali smo da ima dvoje djece na koje je bio jako ponosan i to je sve. Bio je zaista momak za primjer", kazao je Blicu jedan od Pavlovih kolega.

On i supruga imali su dvoje maloljetne djece

Pavle je za sobom ostavio suprugu i dvoje maloljetne djece. Na Facebooku je dijelio profil sa suprugom te su objavljivali puno obiteljskih fotografija.

U slobodno vrijeme bavio se rezbarenjem. O njemu je prije dvije i pol godine snimljen televizijski prilog.

"Vjerujem da je biti policajac častan, viteški i težak posao. Kada dođem kući, svega ima u glavi. Rezbarenje drveta mi pomaže da saberem misli, da sve to izbacim iz sebe, da se opustim i sutradan na posao odem hladne glave", rekao je tada Pavle.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara