Tko je maloljetnik koji je pretukao čovjeka u Zadru? Ravnatelj: U šoku smo

Tko je maloljetnik koji je pretukao čovjeka u Zadru? Ravnatelj: U šoku smo
Foto: Dino Stanin/PIXSELL

"MOJ sin je pokojni i više ne može govoriti, a onaj tko je kriv sada može reći što hoće. Moga sina više nema", rekla je kroz suze majka stradalog Zadranina M. T. (44) koji je u ponedjeljak preminuo u zadarskoj Općoj bolnici od posljedica teških ozljeda glave koje mu je u prošli četvrtak nanio 17-godišnji učenik trećeg razreda zadarske Tehničke škole, piše Zadarski.

Podsjetimo, napad se odigrao na Autobusnom kolodvoru u Zadru usred bijela dana, oko 13.40 sati, nakon što su učenici koji žive u prigradskim mjestima čekali autobus za povratak kućama. Navodno je 17-godišnjak htio vratiti šamar koji mu je 44-godišnjak dao nekoliko dana prije, no ne zna se zbog čega.

"Ne znam što se dogodilo, ništa ne znam. Znam da mi je sin u bolnici odmah pao u duboku komu. Neki govore da je pretučen bokserom, a ja ne znam. Ozljede su bile kobne", ispričala je potresena majka. Taj je dan kao i svaki drugi otišao na posao u Cromaris u blizini Autobusnog kolodvora, no s posla se više nije vratio kući.

Ravnatelj: Nikad nismo imali problema s učenikom

Ravnatelj Tehničke škole Denis Prusac rekao je kako su u školi svi zatečeni i šokirani ovim tragičnim događajem.

"Malo je reći da smo šokirani. Strašno je to što se dogodilo. Riječ je o učeniku sasvim normalnom, prosječnom, s kojim nismo nikada imali problema. Nije imao niti jedan ukor, niti ispad. Što se dogodilo tog dana, ne znamo, moramo čekati rezultate istrage. Zasad ne možemo reći ništa više, a ubrzo ćemo razgovarati s njegovim roditeljima", rekao je ravnatelj škole koju mladić pohađa.

Prema rezultatima istrage, Zadranin je navodno nakon udarca 17-godišnjaka pao i udario glavom o tlo pri čemu je zadobio prijelom lubanje. 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara