Tko je napadač s Bačvica? Izvadio spolovilo, mokrio po klubu pa izbo 4 osobe

Tko je napadač s Bačvica? Izvadio spolovilo, mokrio po klubu pa izbo 4 osobe
Foto: Čitatelj Indexa

SPLITSKA policija dovršila je kriminalističko istraživanje nad 42-godišnjim Hrvojem Š. koji je jučer rano ujutro na Bačvicama nožem izbo i porezao voditelja kluba, zaštitara, interventnog policajca i gosta iz Australije. Dogodilo se to nakon što su ga izbacili iz kluba zbog mokrenja po plesnom podiju. 

Policija Hrvoja Š. sumnjiči za četverostruki pokušaj ubojstva. Danas je ispitan u Županijskom državnom odvjetništvu u Splitu. Tvrdi da je bio pijan pa se ne sjeća događaja, ali kaže da nije htio nikoga ubiti, javlja Dalmatinski portal.

Policija ga je uhvatila nakon incidenta na lokaciji u blizini kluba na Bačvicama. Hrvoju Š. polomljene su obje noge, no on kaže da se sam ozlijedio kada je pao preko zida dok je bježao pred policajcima. 

Danas poslijepodne očekuje se odluka o pritvoru. 

Tko je Hrvoje Š.?

Hrvoje Š. otprije je poznat policiji. Prije četiri mjeseca je izašao iz zatvora, a služio je višegodišnju kaznu zbog dilanja droge.

U zatvoru je bio po presudi Općinskog suda u Splitu iz travnja 2016. godine, kada je proglašen krivim za dilanje marihuane, hašiša i amfetamina, a imao je i 30 grama hašiša i 1,4 grama marihuane uz digitalnu vagu, javlja Slobodna Dalmacija.

Osim kazne zatvora koju je Hrvoje Š. tada dobio za speed, opozvana mu je i uvjetna kazna za razbojništvo od godine i pol zatvora uz rok kušnje od pet godina na koju je bio osuđen otprije. Kako se već nalazio u istražnom zatvoru od rujna 2015. godine, samo je produžio boravak iza rešetaka.

Tijekom izdržavanja kazne napravio je incident u šibenskom zatvoru kada je izbio jedna vrata iz okvira. Za to je nepravomoćno osuđen na uvjetnu kaznu zatvora od deset mjeseci uz rok kušnje od dvije godine. 

Otprije je osuđen za dilanje heroina s Vedranom B. iz Splita te je dobio dvije godine i tri mjeseca zatvora, što je odslužio.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara