T-Portal ušao u najveću europsku mrežu za online oglašavanje

T-PORTAL je ušao u najveću europsku mrežu za online oglašavanje InteractiveMedia preko koje strani klijenti mogu zakupljivati oglasni prostor kad nas i preko koje se naše tvrtke mogu oglašavati na stranim tržištima.

T-Portal i InteractiveMedia nastupat će zajedno nudeći mogućnosti kupovine, razvoja i implementacije novih usluga i tehnologija na Internetu kao što su softverske platforme za online oglašavanje, integracija sa Googleom u području web pretraživanja za lokalna tržišta i slično.

Tako je T-Portal postao dio šire obitelji ostalih portala DT grupe u Europi (Austrija, Francuska, Njemačka, Portugal, Španjolska i Švicarska) u koju su uključene i neke od najvažnijih europskih web stranica te online izdanja novina i magazina u Europi. InteractiveMedia je društvo kćer T-Online Internationala AG i jedan od vodećih ponuditelja oglasnog prostora na njemačkome govornom području.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Društvo nudi rješenja na području online reklamiranja, internetske trgovine, marketinga uz potrošačevu dozvolu, teleteksta, iTV-a, crossmedije i istraživanja tržišta. InteractiveMedia prodaje oglasni prostor na web stranicama svoje mreže nekima od najvećih svjetskih oglašivača za područje cijele Europe.

Mreža InteractiveMedije sastoji se od više od 250 siteova različitih sadržaja. Posriijedi su kategorije Automobili, Businesss, Financije, Igre, Glazba, Vijesti, portali općeg tipa (među kojima je i T-Portal s ostalim DT portalima), Sport, Tehnologija, Putovanja i ženski sadržaji.

Neki od najvećih i najvažnijih siteova mreže su: T-Online.de (najveći site iz njemačkog govornog područja sa 13 milijuna posjetitelja na mjesec), Bild.de DieWelt.de, Club Internet, Elmundo.es, Handels Zeitung, LaTribune.fr, laRepublica.it, investir.fr, ya.com, marca.com, Timesonline, Maxim, MCM, Sun, Elle.fr i drugi.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara