Tragedija u Kaliforniji: Žrtvovala svoj život kako bi spasila dvogodišnju kćer od nailazećeg vlaka

Tragedija u Kaliforniji: Žrtvovala svoj život kako bi spasila dvogodišnju kćer od nailazećeg vlaka

Screenshot: ABC

AMERIKANKA Susan Dibene, 33-godišnjakinja iz Kalifornije žrtvovala je svoj život da spasi dvogodišnju kći, prenosi britanski Daily Mail. Tragedija se dogodila kada je Susan u Riversideu prelazila željezničku prugu unatoč spuštenoj rampi i vozila svoju kćerkicu u dječjim kolicima koja su zapela u pruzi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kada je primijetila da nailazi putnički vlak, očajnički se trudila osloboditi kolica, a u zadnjem trenutku hrabrosti uspjela ih je osloboditi i zajedno s djetetom ih odgurnuti na sigurno, no ona nije imala dovoljno vremena da izbjegne smrtonosni udar nailazećeg vlaka. Potreseni Paul Dibene, Susanin suprug, rekao je kako je prepun pomiješanih osjećaja, ostao je bez supruge koja je njihovom djetetu prvo darovala, a zatim i spasila život

Ne želi ni zamišljati najcrnji scenarij koji se mogao odigrati, onaj da je njegova supruga u napadu panike zablokirala, a tada bi obje poginule. Sandra Castillo, slučajna prolaznica koja se našla na mjestu događaja nakon nesreće vidjela je dijete samo u kolicima, te joj nije bilo jasno što se događa pa je uzela djevojčicu i s njom se udaljila na sigurno kako neki automobil u prolazu ne bi udario u kolica. Dvogodišnja djevojčica je neozlijeđena, ali je preventivno prevezena u bolnicu na pretrage, a nakon primljene liječničke skrbi brigu o njoj preuzela je baka.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara