Tri talijanska dječaka ubili trudnu 14-godišnjakinju

TRI MALOLJETNA dječaka na Siciliji zadavili su 14-godišnju djevojčicu koja je ostala trudna s jednim od njih.

Dječaci iz mjesta Niscemi u dobi od 15 do 17 godina trudnu su 14-godišnjakinju Lorenu Cultraro namamili u napuštenu kuću gdje su je zadavili, te bacili tijelo u bunar, javlja Corriere della Serra. Tijelo djevojčice jučer je pronađeno nakon što je policija za njom tragala dva dana, a jedan od tri osumnjičena dječaka slomio se odmah na početku ispitivanja i priznao krvoločni zločin.

Maloljetnik je istražiteljima ispitao kako su on i njegovi prijatelji izgubili kontrolu nakon što im je djevojčica priznala da je trudna s jednim od njih trojice, zbog čega su je ubili.

"Moja kćer nikad mi nije rekla da je trudna. I dalje ne mogu vjerovati", ispričao je talijanskim novinarima djevojčin otac Giuseppe Cultraro. "Ako su ti dječaci doista krivi, treba ih zatvoriti do kraja života. Nikad ne smiju izaći iz zatvora. Nema tih riječi kojima se može opisati stravičnost njihovog zločina".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Otac ubijene djevojčice kaže da ne poznaje dječake koji su ubili njegovu kćer. "Možda sam ih nekad vidio u prolazu, ali ne poznajem ih".

Gradonačelnik Niscemija novinarima je kazao kako uhićeni dječaci pripadaju prosječnim obiteljima i po ničemu se nisu posebno isticali niti su ranije imali problema sa zakonom. "Cijelo je mjesto u šoku", kaže gradonačelnik koji je proglasio dan žalosti i najavio da će troškove pogreba snositi gradska vlast.

J.C.
Foto: Corriere della Serra

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara