Triglav Garant - Investicija s kojom garantirano ne možete pogriješiti

NOVI produkt Triglav osiguranja d.d prava je prilika za sve one koji ulažu u svoju budućnost. Investicijsko osiguranje s jamstvom glavnice "Triglav GARANT 150" jamči 50 posto prinosa po isteku 12 godina osiguranja! Upravo prinos od 50 posto omogućava da se očuva vrijednost uloženih sredstava jer prati visinu kamatnih stopa na oročene depozite, kamatu na obveznice, stopu inflacije, a uz sve to još ste i osigurani!
 
Novo osiguranje spoj je investicijskog i životnog osiguranja s uključenim osiguranjem za slučaj prirodne smrti te osiguranjem za slučaj smrti uslijed nezgode. Fond Triglav GARANT 150 osmišljen je u suradnji s najvećom francuskom bankom BNP PARIBAS, koja je prema ocjeni bonitetnih kuća svrstana među 4 vodeće svjetske banke i ABANKA VIPA d.d. Fond je neovisan o financijskim gibanjima jer ulaže u izvedene financijske instrumente vezane uz indeks Millenium, poznat po brzoj prilagodbi svjetskim tržištima. Uz novo Triglav osiguranje tako si nećete samo zagarantirati glavnicu i minimalno 50 posto prinosa po proteku osiguranja, već ćete imati i mogućnost povećanja kapitala investiranjem u inovativnu investicijsku strategiju. Upravo diversifikacijom ulaganja, koju produkt Triglav Garant 150 omogućava, postiže se investiranje bez preuzimanja prevelikog investicijskog rizika.
 
U trenutnoj situaciji na financijskim tržištima je teško napredovati. Zato vjerujemo da je izbor ulaganja u produktu Triglav Garant 150 dobar jer nije ovisan o smjeru kretanja dioničkih tržišta i lako ostvaruje pozitivne prinose u svim fazama ekonomskih ciklusa.

Dodatna pogodnost produkta je fleksibilnost jer omogućava tokom trajanja osiguranja prijenos sredstava u druge fondove iz ponude, predujam, otkup.
 
Već s minimalno 1.000 eura sve ovo može biti i vaše, ali ne zaboravite samo do 30.06.2008. Uz Triglav GARANT bit ćete 150 posto sigurni u svoju budućnost.

Sponzorirani članak

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara