Troje ozlijeđenih u prometnim nezgodama u varaždinskoj županiji

U DVJEMA jučerašnjim prometnim nezgodama na području Varaždinske županije ozlijeđene su tri osobe, izvijestila je danas varaždinska Policijska uprava.

U prometnoj nezgodi koja se jučer oko 17.45 sati dogodila u mjestu Gornjem Kučanu ozlijeđene su dvije osobe. Do nesreće je došlo kada je pred raskrižjem u Varaždinskoj ulici s Novom ulicom vozač osobnog vozila J.N. započeo pretjecanje, a istodobno je iz suprotnog smjera naišlo vozilo kojim je upravljala V.T.

Budući da J.N. nije uspio dovršiti pretjecanje udario je prednjim lijevim dijelom svog osobnog vozila u prednji lijevi dio osobnog vozila V.T. Njezino je vozilo zbog siline udara odbačeno u dvorišnu ogradu, od koje se odbilo i udarilo u parkirano osobno vozilo. Ozlijeđene su vozačica V.T. i putnica K.V. iz vozila kojim je upravljao J.N.

U prometnoj nezgodi u mjestu Martijancu osmogodišnji je dječak rano poslijepodne ozlijeđen pri pokušaju pretrčavanja kolnika u Varaždinskoj ulici nakon što je izašao iz autobusa. Pri tom je na njega naletjelo teretno vozilo kojim je upravljao S.V. (48) i odbacilo ga u jarak.

Težine tjelesnih ozljeda ozlijeđenih u tim prometnim nezgodama naknadno će se okvalificirati, stoji u priopćenju varaždinske Policijske uprave.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara