Trostrukom ubojici iz Splita određen istražni zatvor

Trostrukom ubojici iz Splita određen istražni zatvor
Screenshot: Nova TV

FILIPU ZAVADLAVU, osumnjičenom za trostruko ubojstvo u Splitu, određen je jednomjesečni istražni zatvor.

>>DORH otkrio motiv trostrukog ubojstva u Splitu, detaljno opisao egzekucije

Priopćenjem se javio DORH koji je u duljem priopćenju napisao za što se sve Zavadlav tereti, a objavio je i neke informacije koje do sada nisu bile poznate ili se o njima samo spekuliralo, o čemu više možete pročitati OVDJE.

U istom priopćenju su objavili kako je trostrukom ubojici određen istražni zatvor.

Određen mu istražni zatvor

"Prije početka ispitivanja okrivljenika u Županijskom državnom odvjetništvu u Splitu, stalna sudska vještakinja psihijatrica navela je mišljenje kako zbog sadašnjeg psihičkog stanja okrivljenik nije u mogućnosti dati izjavu, ni pratiti tijek rasprave niti sudjelovati u predlaganju dokaza i savjetovati se sa svojim braniteljem. Vještakinja je mišljenja kako okrivljenik nije raspravno sposoban i kako ga je potrebno uputiti na psihijatrijski tretman u bolnicu za osobe lišene slobode.

Županijsko državno odvjetništvo u Splitu predložilo je da se protiv okrivljenika odredi istražni zatvor zbog opasnosti od ponavljanja kaznenih djela i zbog osobito teških okolnosti pod kojima su počinjena predmetna kaznena djela (članak 123. stavak 1. točka 3. i 4. Zakona o kaznenom postupku)", stoji u priopćenju DORH-a.

Županijski sudac je prijedlog potvrdio i trostrukom ubojici odredio istražni zatvor.

Želite li momentalno primiti obavijest o svakom objavljenom članku vezanom za ubojstva u Splitu instalirajte Index.me aplikaciju i pretplatite se besplatno na tag: split ubojstvo

Index.me aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku, dok iPhone aplikaciju možete preuzeti ovdje.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara