Trudnicu na smrt izboli u odmaralištu u Africi, napali je dok je spavala

Trudnicu na smrt izboli u odmaralištu u Africi, napali je dok je spavala
Facebook: Karen Turner

TRUDNICU Karen Turner (31) na smrt su izbole nožem nepoznate osobe dok je spavala zajedno sa suprugom i sinom u luksuznom odmaralištu u Južnoj Africi, piše Sky News.

Turner je ubijena u utorak oko 3 sata ujutro po lokalnom vremenu, dan nakon što je proslavila svoj 31. rođendan. Napadači su izboli i njenog supruga Matthewa (33), ali je on preživio napad.

Nije se radilo o pljački

Dva muškarca naoružana noževima provalila su u kućicu s pogledom na plažu koja se nalazi u prirodnom rezervatu Hluleka na obali provincije Istočni Kap. Karen Turner, učiteljica iz Underberga, umrla je vrlo brzo nakon napada, koji nije preživjelo ni njeno nerođeno dijete.

Matthew Turner preživio je napad i prebačen je u obližnji Pietermaritzburg gdje je podvrgnut operaciji. Sin koji je spavao s njima u krevetu nije bio ozlijeđen.

Dineo Koena, glasnogovornica policije, izjavila je kako nema znakova nasilnog ulaska u objekt, no da je sve u kućici bilo preokrenuto.

"Nije se radilo o pljački jer nisu otuđene nikakve dragocjenosti", dodala je.

U braku od 2017. godine

Motiv napada još uvijek je nepoznat, no iz policije su izjavili kako su identificirali jednog od osumnjičenih.

Obitelj Turner boravila je u luksuznom odmaralištu kako bi proslavila rođendan Karen Turner. Par je u braku od 2017. godine i vlasnici su farme u gradu Underbergu u Južnoj Africi.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara