Trump napao Clinton da je "smrt, razaranje, terorizam i slabljenje", evo što mu je odgovorila

Trump napao Clinton da je "smrt, razaranje, terorizam i slabljenje", evo što mu je odgovorila

Foto: FAH

DEMOKRATSKA predsjednička kandidatkinja Hillary Clinton uzvratila je na Twitteru na govor njezina republikanskog protivnika u utrci za Bijelu kuću Donalda Trumpa u četvrtak, u kojem je oštro kritizirao njezin rad na čelu američke diplomacije, ustvrdivši kratko "Bolji smo od toga".

Demokratskoj kandidatkinji bio je posvećen velik dio govora Donalda Trumpa kojim je američki milijarder na republikanskoj konvenciji prihvatio stranačku nominaciju za predsjednika. Osudio je njezin rad u svojstvu državne tajnice (2009.-2013.) uz odobravanje prisutnih koji su vikali "Zatvorite je" na račun nekadašnje američke prve dame.

Bilanca Hillary Clinton je "smrt, razaranje, terorizam i slabljenje", ustvrdio je Trump.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kritizirao je podršku Hillary Clinton prihvatu izbjeglica iz Sirije ustvrdivši da je razmatranje njihovih slučajeva puno rupa. "Ne želim dopustiti pojedincima da uđu u našu zemlju ako ne podržavaju naše vrijednosti i ne vole naš narod".

Republikanskom kandidatu, koji je američkim biračima kazao "ja sam vaš glas", Hillary Clilnton je odgovorila u tvitu: "Vi niste naš glas, @realDonaldTrump".

Na Twitteru na španjolskom uzvratila je magnatu koji je podsjetio da želi podignuti "veliki zid na granici" s Meksikom protiv ilegalne imigracije: "Da, podignut ćemo zid - između tebe i ureda predsjednika, Donalde Trump".

Hillary Clinton idućeg će tjedna u Philadelphiji i formalno postati predsjednička kandidatkinja demokrata.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara