Trump neće sudjelovati u sljedećoj republikanskoj debati, ne sviđa mu se voditeljica

Trump neće sudjelovati u sljedećoj republikanskoj debati, ne sviđa mu se voditeljica

Foto: Hina

AMERIČKI milijarder Donald Trump, u utrci na republikanskim predizborima, neće sudjelovati u sljedećoj televizijskoj debati svoje stranke predviđenoj za četvrtak, samo četiri dana prije prvog glasovanja u Iowi, objavila je ekipa zadužena za njegovu kampanju.

Trump, poslovni čovjek kojega ankete svrstavaju tijesno uz senatora Teksasa Teda Cruza u Iowi, spomenuo je prvi put tu mogućnost u utorak po završetku susreta s pristašama u toj državi u središnjem dijelu SAD-a.

"Neće sudjelovati u raspravi Fox Newsa i umjesto toga će sudjelovati u Iowi na događaju na kojem će se skupljati sredstva za veterane", priopćila je u utorak navečer njegova ekipa dodajući kako "to zahtijeva hrabrost".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Radi se o tome da će moderatorica te debate biti Megyn Kelly, novinarka Fox Newsa, postaje na kojoj će se u četvrtak navečer emitirati debata, kojoj magnat predbacuje pomanjkanje neutralnosti.

"Ne vjerujem da se prema meni može odnositi ravnopravno. I nisam baš njezin obožavatelj", rekao je Donald Trump na CNN-u u utorak.

Milijarder i novinarka koja je bila moderatorica u prvoj republikanskoj debati u kolovozu, zakačili su se tom prilikom, a Trump je Kelly predbacio da postavlja agresivna pitanja.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara