Trumpova snaha radnicima: Blokada je važnija od vas

Trumpova snaha radnicima: Blokada je važnija od vas
Foto: EPA

SNAHA američkog predsjednika Lara Trump ima razumijevanja za 800 tisuća zaposlenika u javnom sektoru koji ne dobivaju plaće zbog blokade vlade, ali im poručuje da je nastala situacija važnija od bilo kojeg pojedinca. 

"To nije pravedno prema vama i to svi shvaćamo, ali mnogo je važnije od bilo kojeg pojedinca", rekla je supruga Trumpovog sina Erica za Bold TV. 

"To je malo patnje za budućnost naše države, a njihova djeca, unuci i generacije koje dolaze zahvalit će im na žrtvi", kazala je Lara Trump za radnike koji zbog blokade vlade koja traje već mjesec dana ne dobivaju plaće. 

Najduža blokada u povijesti

Blokada, najduža u američkoj povijesti, nastala je zbog sukoba američkog predsjednika Donalda Trumpa i demokrata oko financiranja zida na granici s Meksikom.

Lara Trump je 36-godišnja bivša producentica informativnog magazina "Inside Edition", a za sina američkog predsjednika Erica, koji sada vodi očevo poslovno carstvo, udala se 2017. godine. 

"Znam da je teško", rekla je o žrtvama radnika koji bez plaća čekaju dogovor republikanaca i demokrata o 5,7 milijardi dolara vrijednom zidu. "Znam da ljudi imaju obitelji, račune za platiti, hipoteke i stanarine", istaknula je i dodala kako će njezin svekar brzo pronaći rješenje. 

"Pa bi im samo poručila da ostanu snažni. Cijenimo sve što žrtvuje. "Stojimo iza vas i činimo sve što možemo. Znam da predsjednik čini sve što može kako bi to brzo riješio", zaključila je Trump koja ne oskudijeva ni u čemu. 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara