Turisti na djelu uhvatili cijelu obiteljsku bandu koja pljačka kupače na hrvatskim plažama?

Turisti na djelu uhvatili cijelu obiteljsku bandu koja pljačka kupače na hrvatskim plažama?

Foto: FAH

NEUGODAN događaj kojem su svjedočili mnogobrojni turisti dogodio se u subotu oko 13 sati na plaži Livačina u Loparu na otoku Rabu.

"Činili su se tako dragi ljudi, tipična obitelj kakvu često viđate u našim priobalnim mjestima kako uživa u godišnjem odmoru. Domaći ljudi, otac, majka i kći predadolescentskog uzrasta, čini mi se da bi mogla imati 13-14 godina", ispričao je izvor za portal Riječanin, koji je jučer na plaži Livačina prisustvovao jednom sramotnom, a za oštećene turiste iz Češke sigurno traumatičnom iskustvu.

Primjetio je komešanje na plaži, a potom i utkrivanje jednog momka i djevojčice kojoj je moglo biti 13-14 godina.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
U jednom trenutku momak je podigao svoj novčanik u zrak i rekao kako ga je djevojčica opljačkala. Tada se ona, zajedno s roditeljima koji su u međuvremenu pristigli, dala u bijeg - ona prema obližnjoj šumi, roditelji prema svome automobilu.

No njihov plan bijega osujetili su djelatnici obližnjeg ugostiteljskog objekta. Jedan od njih potrčao je za djevojčicom, a drugi je pratio roditelje do auta, piše Riječanin.

Oni su do dolaska policije zapriječili svojim vozilom i tijelima vozilo roditelja osumnjičene djevojčice. Rapska policija stigla je vrlo brzo te su oštećeni turisti i osumnjičena obitelj prevezeni u policiju postaju.

Modus operandi osumnjičenika i njihov zajednički pokušaj bijega upućuje na činjenicu da je riječ o ljudima s razrađenim načinima ponašanja u sličnim situacijama te da je vjerojatno riječ o bandi koja organizirano "operira" po jadranskim plažama.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara