U Baškoj Vodi pretučen Srbin iz Austrije, tvrdi da je napadnut zbog tetovaže

U Baškoj Vodi pretučen Srbin iz Austrije, tvrdi da je napadnut zbog tetovaže
Ilustracija: Google street view

U BAŠKOJ VODI je jučer pretučen 30-godišnji Saša Vukojević, austrijski državljanin, inače Srbin, a njegova supruga Manuela za medije je izjavila kako sumnja da su glavni "krivac" njegove tetovaže te pravoslavni križ.

Na tetovažama se nalaze logo Werdera iz Bremena te Crvene zvezde iz Beograda, kao i simbol pravoslavnog križa. 

Kako piše Slobodna Dalmacija, incident se dogodio nasred rive, a napadnuti 30-godišnjak kaže kako su ga napali s leđa te oborili na pod i cipelarili. Zadobio je teže ozljede - rasklimane zube, osam šavova i modrice po cijelom tijelu.

Policija provodi istraživanje

Incident je oštro osudio Ante Jurišić, direktor baškovoške TZ.

"Siguran sam da se radi o izoliranom slučaju jer odgovorno tvrdim da su u Baškoj Vodi dobrodošli svi gosti bez obzira na vjeru, narodnost ili bilo kakvu različitost. Pa mi imamo goste iz Srbije koji oduvijek dolaze. Sjećam se prvog Prvomajskog uranka nakon Domovinskog rata. Bilo je to oko 2000.godine. Iza pozornice je sjedila sada umirovljena direktorica beogradske Politike i njezin suprug, ministar gospodarstva u vladi bivše Jugoslavije, pa smo se našalili kako bi mogli pozdraviti okupljene s bine", kaže.

Iz policije su potvrdili da su oko 19 sati zaprimili dojavu da je u Baškoj Vodi došlo do fizičkog napada na osobu te da su obavili razgovor s 30-godišnjim austrijskim državljaninom s vidljivim ozljedama, a koje je po njegovoj izjavi zadobio u fizičkom napadu od strane tri nepoznate muške osobe. Kažu da je u tijeku kriminalističko istraživanje.
 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara