U Gorskom kotaru i Lici mjestimice pada slab snijeg

NA CESTAMA kroz Gorski kotar (Tuhobić-Kupjak, Čabar, Delnice, Vrbovsko) i Liku (Korenica-Krnjak) mjestimice pada slab snijeg i ima ga raskvašenog na cesti, izvijestio je jutros Hrvatski autoklub.

Na poluatocesti Kikovica-Kupjak pada ledena kiša, kao i na širem riječkom području. Kolnici su opasno skliski, a promet teče usporeno uz obaveznu upotrebu zimske opreme.

Na dijelu brze ceste Kikovica-tunel Tuhobić puše umjeren do jak vjetar.

Valja voziti pozornije na nadvožnjacima, vijaduktima ili na dionicama cesta koje prolaze usjecima, gdje može biti poledice, posebice na lokalnim i mjestimice županijskim cestama. Sumaglica ali i magla moguća je na cestama kroz Liku. Gorski kotar i Posavinu.

D506 Donji Lapac-Bjelopolje i nadalje je zbog zimskih uvjeta zatvorena za promet vozila iznad 7,5 tona, dok osobna vozila moraju imati lance na pogonskim kotačima.

Od 5 sati ujutro prijevoz specijalnog tereta kretat će se pravcem Čakovec-Zagreb-Karlovac-Slunj-Gračac-Benkovac-Drniša-Imotski-GP Vinjani, gdje se očekuje u kasnim večernjim satima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zbog obnove pružno-cestovnog prijelaza u Grobljanskoj ulici, zatvara se za promet danas od 7 do 17 sati D2 kod Sladojevaca. Obilazak je pravcem D2-Bistrica-naselje Španat-Gornji Miholjac-Bakić-Ulica Matije Gupca u Slatini-D2 i obratno.

Danas od 17 sati do sutra u 13 sati zbog remonta pruge Ogulin-Knin-Split na križanju pružne dionice Kosovo-Knin i ŽC6079 (Ramljane-Orlić) ta se cesta zatvara za promet. Obilazak je moguć pravcem (D1) (Biskupija-Orlić-Riđane-Zvjerinac (D33).

Na graničnim prijelazima u putničkom prometu nema dužih čekanja.

Trajektni je promet redovit na svim linijama.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara