u gređanima kod topuskog pušten u uporabu kolektor za odvodnju

U Gređanima kod Topuskog na Kordunu danas je svečano pušten u uporabu kolektor za odvodnju od 3200 metara, 3500 metara ceste od Gređana do Topuskog i nogostup kroz Gređane dužine 1200 metara. L

Vrijednost obavljenih radova na izgradnji komunalne infrastrukture iznosi 5,9 milijuna kuna, od kojih je općina Topusko kreditnim zaduživanjem kod Hrvatske banke za obnovu i razvoj izdvojila pet milijuna kuna, dok je Ministarstvo javnih radova, obnove i graditeljstva projekte pomoglo s 500 tisuća kuna, te će namaknuti preostalih 400 tisuća kuna.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Novi kolektor, cestu i nogostup svečano su otvorili pomoćnica ministra javnih radova, obnove i graditeljstva Alenka Košiša Čičin-Šain i načelnik općine Topusko Milan Abramović.

Pomoćnica ministra Alenka Košiša Čičin-Šain obišla je trasu novoizgrađenog vodovoda Hrvatsko Selo dužine 9800 metara, čija će se gradnja nastaviti do Gređana, te gradilište ceste Hrvatsko Selo-Topusko, čiji je investitor općina Topusko, a koju će Ministarstvo poduprijeti s dva milijuna kuna.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara