U Kninu povodom obljetnice Oluje otvorena nova radio-postaja

U povodu 10. obljetnice vojnoredarstvene akcije Oluja u Kninu se danas prvi put svojim programom oglasila nova kninska radiopostaja Gradska radiopostaja Dinara.

Nova će kninska radio-postaja program emitirati svakodnevno od 7 do 19 sati na frekvenciji 96,3 megaherza.

Na javnom natječaju Vijeća za elektroničke medije koncesiju lokalnog radija dobila je Medijska zadruga Dinara iz Kijeva.

Gostujući danas u programu upravitelj Medijske zadruge Marinko Čavka kazao je kako je Radio Dinara otvorena svima koji mogu, znaju i žele nešto reći.
Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Uz kvalitetnu opremu i primjeran radni prostor glavna odlika naše radijske postaje su istina i pluralizam. Osnovna programska zadaća je informirati, a ne kreirati javno mišljenje. Etička, spolna i svaka druga podjela je isključena pa pozivamo i sve gospodarstvenike, kulturne djelatnike, svećenstvo, sportaše, političke radnike, djelatnike u odgoju i obazovanju, sve Kninjane i žitelje kninskog kraja da nam se pridruže", rekao je Čavka.

Napomenuo je kako su otvoreni za nacionalne manjine i njihove vjerske zajednice.

S posebnom pozornošću pratit će rad i djelovanje braniteljskih udruga, kazao je Čavka.

Ujedno je najavljeno kako će nova kninska radio-postaja sustavno pratiti rad svih političkih stranaka neovisno o njihovoj orijentaciji i zastupljenosti u institucijama vlasti. 
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara