U Maloj Subotici vozač automobila poginuo u naletu vlaka: Zaobilazio spuštene pružne rampe!

U Maloj Subotici vozač automobila poginuo u naletu vlaka: Zaobilazio spuštene pružne rampe!

Foto: Željko Hajdinjak/Cropix

JUTROS oko 4.50 sati je u Maloj Subotici došlo do naleta putničkog vlaka koji je prometovao na relaciji Varaždin - Kotoriba na osobni automobil. Vozač automobila, 50-godišnjak iz Gardinovca, smrtno je stradao, dok je njegova 46-godišnja supruga ozlijeđena. Do nesreće je došlo na pružnom prijelazu koji je zaštićen polubranicima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Danas oko 4.50 sati u Maloj Subotici, u Glavnoj ulici, na prijelazu ceste preko željezničke pruge, dogodila se prometna nesreća u kojoj se vozač osobnog automobila čakovečkih registracijskih oznaka, 50-godišnjak iz Gardinovca, dolaskom do prijelaza ceste preko željezničke pruge u istoj razini nije zaustavio pred prijelazom u trenutku kad su uređaji za zatvaranje prometa bili spušteni, a svjetlosni i zvučni znaci upozorenja uključeni, već je nastavio vožnju obilazeći dva osobna automobila zaustavljena ispred prijelaza. Zbog toga je u njegovo vozilo udario putnički vlak koji je prometovao na relaciji Varaždin - Kotoriba. Uslijed udara vozilo je odbačeno udesno, gdje je udarilo u betonsko-žičanu ogradu", stoji u izvješću PU međimurske.

"Na mjesto nesreće izašli su djelatnici Hitne medicinske pomoći Čakovec, te su utvrdili da je vozač, 50-godišnjak iz Gardinovca, nažalost, od zadobivenih ozljeda preminuo na mjestu prometne nesreće. U Županijsku bolnicu Čakovec, prevezena je putnica iz osobnog automobila, 46-godišnjakinja iz Gardinovca, gdje je utvrđeno da je lakše ozlijeđena. Zbog prometne nesreće od 5.30 do 6.30 sati na dijelu državne ceste broj 3 kod prijelaza ceste preko željezničke pruge u Maloj Subotici, promet se odvijao obilazno ulicama. O prometnoj nesreći podnijet će se posebno izvješće Općinskom državnom odvjetništvu u Čakovcu", dodaje se.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara