U nesreći kod Križevaca teško stradali majka i dijete, objavljeni detalji

U nesreći kod Križevaca teško stradali majka i dijete, objavljeni detalji
Ilustracija: Marko Prpic/PIXSELL

POLICIJA je objavila detalje teške nesreće koja se sinoć dogodila kod Križevaca, a u kojoj je ozlijeđeno sedmero ljudi.

Prešao u suprotni trak i frontalno se sudario s drugim aurom

Oko 21 sat 37-godišnji vozač upravljao je osobnim automobilom Audi njemačke registarske oznake otvorenim dijelom državne ceste broj 22 u smjeru Guščerovca. Uslijed neprilagođene brzine osobni automobil njemačke registarske oznake prešao je na prometnu traku namijenjenu za kretanje vozila iz suprotnog smjera i sudario se s osobnim automobilom Audi križevačke registarske oznake kojim je iz suprotnog smjera upravljao 50-godišnji vozač. Nakon sudara automobil njemačke registarske oznake sletio je izvan kolnika, dok je automobil križevačke registarske oznake prilikom rotiranja udario u zemljani nasip.

U ovoj prometnoj nesreći teže su ozlijeđena 44-godišnja putnica i 10-godišnji putnik iz osobnog automobila križevačke registarske oznake, dok su lakše ozlijeđena obojica vozača i trojica putnika (22, 26 i 30) iz osobnog automobila njemačke registarske oznake. Kod vozača automobila njemačke registarske oznake očitana je koncentracija alkohola od 0,46 promila i protiv njega će biti podnesena kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu.
   
Zbog vršenja očevida je od 21:15 do 1:35 za sav promet bila zatvorena dionica državne ceste broj 22 te se promet odvijao obilazno mjestima Guščerovec, Bočkovec, Sv. Helena, Križevci i obrnuto.

 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara