U novu godinu u novom domu uz OTP stambeni kredit

U novu godinu u novom domu uz OTP stambeni kredit
Foto: PR

KORAK po korak, mjesec po mjesec i već smo u prosincu, pri kraju godine. Znate što to znači? Blagdani su  tu, odmah iza ugla. Ove si godine poklonite nešto što zbilja trebate. Ne, ne mislimo na odjeću, bicikl niti novu igraću konzolu – poklonite si preuređenje svog doma. Znamo, zvuči skupo i komplicirano, ali imamo rješenje.

Ulazak u 2020. trebali biste proslaviti kako vi to želite – ako vam je dosadilo gledati vlagu, dotrajali parket i zastarjele pločice, ako ste umorni od pogleda na vaše stare kuhinjske elemente ili samo želite nove boje u svom domu, temeljiti kućni makeover možete napraviti uz pomoć OTP banke. 

Stambeni kredit OTP banke u kunama možete ugovoriti s fiksnom kamatnom stopom od 2,99% za prve tri godine otplate, dok za preostali period otplate kredita vrijedi kamatna stopa od 3,35% uz efektivnu kamatnu stopa (EKS) 3,40%.

Troškovi odobravanja? Trošak procjene nekretnine? Zašto biste trošili novac na to kada je bolje da ga potrošite na uređenje svog doma. Ili kupnju nove nekretnine, naravno. Dođite u OTP banku i poklonite si najveselije blagdane.
 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?