u prometnoj nesreći kod slunja jedna osoba poginula, sedmero ozlijeđenih

U dva sudara četiriju automobila na državnoj cesti D1 u Pavlovcu, kod Slunja, danas oko podneva poginuo je vozač ´opela astre´, Zagrepčanin Iso Šever (74), pet osoba je teško, a dvije su lakše ozlijeđene, te je počinjena velika šteta, priopćeno je iz Policijske uprave karlovačke.

Promet je dva sata bio u prekidu i odvijao se zaobilazno.

Prva se nesreća dogodila kada je vozač ´mazde´, registracije ZG-379-OJ, vozeći automobil iz Slunja prema Karlovcu, na izlasku iz desnog zavoja izgubio nadzor nad vozilom, prešao na lijevi trak i udario u kombi, ZD-472-AD, kojim je iz suprotnog smjera upravljao G.G. (39) iz Biograda. Od siline sudara oba su automobila izbačena s ceste, svaki na svoju stranu.

Samo nekoliko sekundi nakon tog sudara na istom je mjestu, na isti način, i vozač ´opela astre´, registaracije ZG-889-K, Iso Šever, vozeći također iz smjera Slunja prema Karlovcu, izgubio nadzor nad vozilom, prešao na lijevi trak i sudario se s ´renaultom cliom´, slovenskih oznaka, kojim je iz suprotnog smjera upravljao slovenski državljanin A.B.

Unatoč brzoj liječničkoj intervenciji, od zadobivenih je ozljeda Iso Šever umro u karlovačkoj Općoj bolnici.

U istu bolnicu primljeni su s teškim ozljedama vozač ´mazde´ i njegov suputnik P.M. (51) iz Zagreba te putnici iz ´opela astre´ A.B. (59), Ž.B. (70) i K.B. (80).

Vozač ´renaulta´ A.B. i njegov suvozač A.B. (48) nakon pružene liječničke pomoći pušteni su iz bolnice kući s lakšim ozljedama.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara