U pucnjavi u osnovnoj školi u Kaliforniji pet mrtvih, nekoliko djece ozlijeđeno

U pucnjavi u osnovnoj školi u Kaliforniji pet mrtvih, nekoliko djece ozlijeđeno
Screenshot: Google Maps
 
NAJMANJE pet osoba je ubijeno, uključujući osumnjičenog napadača, u pucnjavi u osnovnoj školi u Kaliforniji, javlja CBS News.
 
Nekoliko učenika s prostrjelnim ranama je na liječenju u bolnici nakon pucnjave u osnovnoj školi Rancho Tehama. Najmanje troje djece i jedna odrasla osoba prebačeni su u obližnju bolnicu.
 
"Istražujemo sedam mogućih mjesta zločina"
 
Pomoćnik šerifa okruga Tehama Phil Johnston izjavio je da je prva dojava o pucnjavi primljena oko 8 sati ujutro po lokalnom vremenu. Također je rekao da je policija ubila napadača i pronašla poluautomatsku pušku te dva pištolja: "Oko stotinu policajaca je na terenu i istražuju najmanje sedam mogućih mjesta zločina".
Tekst se nastavlja ispod oglasa
 
Johnston je dodao da je škola pregledana do 10 sati i učenici preseljeni na sigurnu lokaciju. "Ovo je zaista tužan dan za naš okrug", rekao je.
 
"Prijavili smo da se ponaša kao luđak i prijeti nam"
 
Brian Flint izjavio je za Record Searchlight u gradu Redding da je njegov cimer među ubijenima, a njegov susjed je napadač. Rekao je da se zove Kevin i da mu je ukrao vozilo. Također je izjavio da su on i cimer prijavili policiji da se njihov susjed "ponaša kao luđak i prijeti im".
 
Flint je rekao da je čuo susjeda kako "ispucava stotine metaka" iz puške. FBI je za CBS News potvrdio da šalje agente iz Sacramenta, Reddinga i Chica kako bi pomogli u istrazi. 
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara