U Puli 300 ljudi tražilo odlazak Vlade: "Već su mnoge pale vlasti pa ćeš i ti Jaco pasti"

Foto: Davor Žunić, Srećko Niketić / Cropix

PROSVJEDI protiv rušenja Vlade, osim u Zagrebu gdje je došlo čak 10 tisuća ljudi, danas se održao u Puli, dok je onaj u Rijeci neslavno propao te će se drugi puta građani morati malo bolje organizirati.

Na već četvrti prosvjed protiv Vlade u Puli se na Portrati okupilo oko 300 Puljana među kojima je bio i saborski zastupnik IDS-a Damir Kajin. Prosvjednici su na transparentima napisali svoje poruke od kojih su neke od upečatljivijih bile "Tko ste vi da sudite o nama, zar nemate obzira i srama" te citiranje poznate Bajagine pjesme "Pada Vlada".

"Već su mnoge pale vlasti, pa ćeš i ti Jaco pasti"

"Već su mnoge pale vlasti, pa ćeš i ti Jaco pasti", poručili su premijerki okupljeni Puljani. Jedna od poruka malo je bocnula i Kajinovu stranku te je na papiru pisalo "IDS=HDZ". Na riječkom Koblerovom trgu danas u 18 sati se okupilo samo desetak prosvjednika te još toliko novinara i "slučajnih prolaznika" pa se od prosvjeda odustalo.

Na Koblerovom trgu iza prosvjednika su ostale poruke "Kara Marko Jacu" i "Imamo tisuće razloga, ali jedan zahtjev: Odlazi".

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara