U SAD-u silovatelj Voodoo magijom mamio djevojčice u krevet

U SAD-u silovatelj Voodoo magijom mamio djevojčice u krevet

HECTOR AVILES iz New Yorka, pred sudom je priznao kako je pomoću Voodoo magije mamio djevojčice u krevet, zbog silovanja tri djevojčice u dobi između 14 i 16 godina, osuđen je na osam godina zatvora.

Kako prenosi AP, 51-godišnji Aviles je djevojčicama rekao kako im može pomoći oko problema s dečkima, ukoliko se upuste u "seksualni ritual" s njim. Priprijetio im je i kako će njima i njihovim obiteljima, ukoliko ne pristanu, "učiniti ružne stvari".

Jedna od tinejdžerica koju je Aviles silovao rekla je kako ga smatra "strašnim monstrumom, koji je iskoristio dječju naivnost kako bi zadovoljio svoju pohotu". "Ono što je učinio meni i drugim djevojčicama je bolesno. Želim mu da pati koliko sam i ja patila", rekla je u svom iskazu pred sudom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Najmlađa Avilesova žrtva, djevojčica koja je u vrijeme silovanja, 2006. godine, imala 14 godina, rekla je kako je to bio "najgori dan u njenom životu", kako se "samo htjela zavući pod neki kamen i umrijeti" i kako "bol nikad neće nestati".

Aviles je zbog silovanja i od ranije poznat policiji. Prije no što je u periodu od 1. listopada do 8. studenog 2006. godine silovao ove tri djevojčice, sličan je zločin počinio i u listopadu 1997. godine. Tad je silovao 12-godišnjakinju. Djevojčici je rekao kako će, prijavi li ga, baciti kletvu na njenu obitelj. Sud ga je u svibnju 1998. godine osudio na pet godina zatvora uvjetno.

I.M.
Foto: The Journal News

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara