U Savi između Slavonskog Broda i Nove Gradiške pronađeno tijelo

U Savi između Slavonskog Broda i Nove Gradiške pronađeno tijelo
Foto: Ivica Galovic/PIXSELL

TIJELO muškarca pronađeno je danas poslijepodne u rijeci Savi, potvrdio je Hini glasnogovornik Policijske uprave brodsko-posavske Damir Brezić, koji zbog protoka vremena ne može sa sigurnošću reći da je riječ o utopljeniku iz čamca koji se prevrnuo 20. svibnja. 

Tijelo je pronađeno 3,5 riječnih kilometara nizvodno od mjesta na kojem se 30. svibnja prevrnuo čamac s tri osobe od kojih je jedna nestala u riječnim valovima.

"Pronađeno je tijelo. Međutim zbog proteka vremena, ne možemo sa sigurnošću tvrditi da se radi o osobi povezanoj s događajem od 30.svibnja. Zato će po nalogu Županijskog državnog odvjetništva biti obavljena obdukcija", rekao je Brezić.

Uključen i HGSS

Prema izvješću Policijske uprave brodsko-posavske, muškarac (47) je nestao na rijeci Savi kod mjesta Siče u novogradiškoj Posavini u subotu u ranim večernjim satima. Bio je dio tročlane posade čamca koji se prevrnuo, sve tri osobe su hrvatski državljani.

Uz nestalog, u čamcu su bili 18-godišnja djevojka i 44-godišnji muškarac. Dojavu o prevrtanju čamca policija je dobila u subotu oko 21.40. Prema policijskom izvješću, kod mjesta nesreće čamci granične policije na obali su zatekli 18-godišnju djevojku, dok se 44-godišnji muškarac još uvijek nalazio u Savi te su mu policajci pritekli u pomoć. Drugog muškarca (47) nije bilo na mjestu nesreće.

U traganje za nestalim muškarcem tijekom proteklih tjedan dana, uz policiju, bila je uključena i HGSS-ova stanica Slavonski Brod.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara