U Slavoniji pronašli laboratorij za uzgoj marihuane, čovjek bježao iz postaje

U Slavoniji pronašli laboratorij za uzgoj marihuane, čovjek bježao iz postaje
Foto: MUP

OPERATIVNIM radom policije na terenu uz dobru suradnju s građanima policijski službenici Policijske postaje Slavonski Brod došli su do saznanja o mogućem počinjenju kaznenog djela iz područja kriminaliteta droga, objavila je tamošnja policija u priopćenju.

Dana 12. studenoga policijski službenici su započeli s kriminalističkim istraživanjem uhitivši 35-godišnjaka te su pritom potvrdili sumnju da je počinio kazneno djelo neovlaštene proizvodnje i prometa drogama.

Istoga dana u 11.30, tijekom provođenja kriminalističkog istraživanja, osumnjičeni je pokušao pobjeći iz policijske postaje u čemu su ga spriječili policijski službenici.

Temeljem naloga Županijskog suda policijski službenici su pretražili stanove na području Slavonskog Broda koje koristi osumnjičeni te su pritom otkrili improvizirani laboratorij u kojem je 35-godišnjak proizvodio biljke kanabisa.

Također je pronađeno i oduzeto 7 stabljika biljke kanabis (visine do 75 cm), 166,20 grama listova kanabisa i 4,54 grama marihuane.

Policijski službenici su 35-godišnjaka uz kaznenu prijavu predali pritvorskom nadzorniku Policijske uprave brodsko-posavske. Dana 13. studenoga 35-godišnjak je doveden sucu istrage Županijskog suda u Slavonskom Brodu koji mu je odredio istražni zatvor te su ga policajci u 16 sati predali u zatvor u Požegi. 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara