U Sloveniji trojica Roma u WC-u osnovne škole silovala 12-godišnjakinju

TROJICA slovenskih osnovnoškolaca su u WC-u Osnovne škole "Stara Cerkev", pokraj Kočevja, silovali 12-godišnju djevojčicu.

Prema javljanju slovenskih medija, napadači su trojica Roma, u dobi između 12 i 13 godina, inače učenici šestog i sedmog razreda te osnovne škole. Djevojčica je, također, učenica iste škole. Mladi Romi su na djevojčicu nasrnuli u školskom WC-u. Dvojica starijih dječaka su je držala, dok ju je najmlađi napadač silovao.

Do ovog stravičnog zločina navodno je došlo još prošlog ponedjeljka, međutim prestrašena djevojčica je tek sad školskom liječniku i roditeljima ispričala što joj se dogodilo. Liječnik je pregledom ustanovio kako je uistinu riječ o silovanju te je o svemu obaviještena policija.

Istovremeno, ravnateljica škole Sonja Veber poriče da je u školskom WC-u došlo do silovanja. Roditelji zbog takvog zataškavanja nasilja, ali i novih napada, razmišljaju o tome da djevojčicu premjeste u drugu školu. Slovenski mediji navode i kako su bratića silovane djevojčice prije nekoliko dana napali rođaci i prijatelji dječaka koje je 12-godišnjakinja optužila za silovanje.

I.M.
Foto: Ilustracija

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara