U Srbiji policajac optužen za brutalni napad na 17-godišnjaka

PRVO ga je išamarao, a onda ga je udario rukom u glavu i nogom po nogama, kako bi ga srušio na pod. Takav opis brutalnog policijskog napada na 17-godišnjeg F. F., naveden je u optužnom prijedlogu, kojeg je Općinsko javno tužiteljstvo u Zrenjaninu, podnijelo protiv 29-godišnjeg policijskog službenika Radovana Š., gotovo godinu dana nakon što je do napada došlo.

Kako prenosi Blic, policajac, kojeg se tereti za zlostavljanje 17-godišnjaka, 1. siječnja ove godine, oko 2 sata, tijekom patroliranja oko ugostiteljskog objekta RK Radnički, prvo je verbalno, a potom i fizički napao 17-godišnjeg F. F.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U optužnom se prijedlogu navodi kako je Radovan Š. mladića zaustavio u hodniku objekta, obraćajući mu se riječima: "Što se praviš mangup?", a potom ga je rukom udario po desnoj ruci i izbio mu sendvič iz ruke. Zatim ga je više puta ošamario, dlanom ga udario u čelo i nogom u noge, pokušavajući ga oboriti na pod. Kad je mladić dohvatio mobitel kako bi nazvao oca, policajac mu je istrgnuo mobitel iz ruku i počeo mu prijetiti.

I.M.
Foto: Arhiva (Blic)

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara