U Velikoj Britaniji pronađena obješena 8-godišnjakinja

Tekst: F.M.
Foto: Ilustracija


POLICIJA u britanskom gradu Nottinghamshireu istražuje slučaj 8-godišnje djevojčice koja je jučer ujutro pronađena obješena u svojoj sobi.

"Istražujemo sve okolnosti povezane s ovom smrti zajedno s našim kolegama iz službe za djecu i mladež", rekao je detektiv Adrian Pearson, član policije iz Nottinghamshirea.

"Detektivi su izvršili razgovore s roditeljima djevojčice, a oni i petogodišnji dječak koji je također živio na istoj adresi sada su pod nadzorom naših službi. Istraga je u vrlo ranoj fazi, tako da bi u ovom trenutku bilo neprofesionalno od nas davati daljnje komentare", rekao je detektiv Pearson.

Obdukcija provedena jučer navečer potvrdila je kako je uzrok smrti 8-godišnje djevojčice bilo vješanje. Policajci specijalizirani za ovakve slučajeva rade zajedno s lokalnim općinskim vijećem kako bi utvrdili što se točno dogodilo.

Iako nitko nije službeno izrekao sumnje, jasno je što je sporno. Samoubojstva kod djece nisu pretjerano česta pojava, a i kad se to dogodi, obično su povezana s nekim drugim oblikom kriminala.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara