U Zagrebu je u jednoj noći izgorjelo osam automobila. Policija objavila detalje

U Zagrebu je u jednoj noći izgorjelo osam automobila. Policija objavila detalje
Foto: Robert Anić/Pixsell

U noći sa srijede na četvrtak je gorjelo čak osam automobila na tri lokacije u Zagrebu. Četiri vozila u potpunosti su izgorjela dok su još četiri nagorjela. Pretpostavlja se da su svi namjerno zapaljeni, no to će se utvrditi policijskim očevidom.

Materijalna šteta je milijunska.

Policija je objavila što je sve doznala do sada o požarima.

"Vezano uz požar vozila na Trešnjevci u I. Loparskoj ulici, obavljenim očevidom utvrđeno je da je na kombi vozilu marke Mercedes Sprinter zagrebačkih registarskih oznaka najvjerojatnije izbio zbog zapaljene za sad nepoznate tvari otvorenim plamenom. Zbog tog požara oštećeno je i drugo kombi vozilo također marke Mercedes Sprinter zagrebačkih registarskih oznaka, koje je bilo parkirano pored njega. Požar se ugasio sam, a ozlijeđenih osoba nije bilo. Materijalna šteta nije utvrđena.

U svezi požara vozila na Črnomercu u Ulici Kajfešov brijeg, obavljenim očevidom utvrđeno je da je izbio najvjerojatnije uslijed djelovanja otvorenog plamena neutvrđenog izvora kojom prilikom je oštećeno pet vozila: kombi vozilo marke VW Multivan slovenskih nacionalnih oznaka, osobni automobili marki Citroen C-Elyse zagrebačkih registarskih oznaka, Opel Astra zagrebačkih registarskih oznaka, VW Caddy krapinskih registarskih oznaka i Nissan Qashqai zagrebačkih registarskih oznaka. Požar su ugasili vatrogasci, a ozlijeđenih osoba nije bilo. Materijalna šteta cijeni se oko 245.500 kuna.

U svezi požara vozila na Trnju u Veslačkoj ulici, obavljenim očevidom utvrđeno je da je izbio najvjerojatnije uslijed djelovanja otvorenog plamena neutvrđenog izvora na tri vozila: osobno vozilo marke Smart zagrebačkih registarskih oznaka, WV Passat zagrebačkih registarskih oznaka i Hyunadai i30 daruvarskih registarskih oznaka.
Požar su ugasili vatrogasci, a ozlijeđenih osoba nije bilo. Materijalna šteta nije utvrđena.
 
Za požar u Gradiščanskoj ulici – očevid će se obaviti danas", objavila je policija.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara